E6 åpnet for trafikk etter ulykke

17. januar 2012 13:51 av Cathrine Skogheim 

Etter å ha vært stengt i fire timer tirsdag formiddag, har E6 ved Heimdal nå åpnet for trafikk etter en semitrailer-ulykke.

Vegtrafikksentralen opplyste rundt klokken 13.00 tirsdag at strekningen igjen var åpnet etter at en semitrailer hadde kjørt i grøfta like i nærheten av Sandmoen, mandag kveld. Operasjonsleder Tore Kyllo opplyste til adressa.no tirsdag morgen om at veien kunne være stengt så lenge som til klokken 14.00.

Trailer i grøfta
Mandag kveld, klokken 23.26, fikk Vegtrafikksentralen melding om at en semitrailer hadde kjørt i grøfta like i nærheten av Sandmoen på E6 utenfor Trondheim. Vegtrafikksentralen sendte ut melding klokken 00.19 om omkjøring rundt fylkesvei 902 på Østre Rosten.

Åpent for trafikk i rushet
Tirsdag morgen var Heimdalsmyra stengt i både nordgående og sørgående retning. Veien åpnet mellom klokken 06.00 og 09.00, for å kunne ta unna rushtrafikken til og fra Trondheim sentrum. Etter klokken ni gikk omkjøringen rundt fylkesvei 902. Vegtrafikksentralen opplyste om at kjøretøyet lå utenfor veibanen, og derfor kunne kjørefeltene åpnes.

Langvarig bilberging
Operasjonsleder Bjørn Krogstad-Duna i politiet opplyste om at semitraileren inneholdt 14 tonn med byggevarer som skulle til ulike forretninger rundt om i Trøndelag.
- Semitraileren må tømmes før den trekkes opp av grøfta, fortalte Krogstad-Duna til adressa.no i morgenrushet. Ulykken skyldtes at sjåføren hadde problemer med å gire. Sjåføren kom uskadet fra ulykken.

Politiets pressetelefon var ikke tilgjengelig tirsdag, og sitatene fra politiet er hentet fra adressa.no.

Stengt for kommentarer.