Rosenborg slo tafatte Stjernen

17. januar 2012 13:37 av Ole Aasheim 

(LEANGEN ISHALL): Rosenborg virker mer aggressive enn Stjernen hele kampen lang, og det fikk dem uttelling for. To mål av Inge Stokvik sikret trønderne en viktig luke i kampen om sluttspillsplass.Rosenborg gikk aggressivt ut mot Stjernen, og det fikk de uttelling for to ganger i 1. perioden. Stjernen hang rett og slett ikke med. Inge Stokvik plukker opp pucken inne i Stjernens sone, og uten at noen presser han får han lov å score på Christoffer Bengtsberg.

Minutter senere er Rosenborg i undertall, og Stjernen sliter med å komme seg ut av egen sone. En horribel pasning ender opp hos Villiam Strøm som fyrer av et skudd som Bengtsberg må gi retur på, og der er Inge Storvik og løfter den opp med backhand.

- Vi skal slå Rosenborg
Johan Skinnars var ikke spesielt fornøyd etter tapet mot Rosenborg.

- Vi var forberedt å ligge hvor vi ligger, og kamper som mot Rosenborg føler jeg vi skal vinne. I dag var det en tung dag for oss. Vi ser positivt på fremtiden, sier Skinnars til Hockeymagasinet.no.

Dette var første gang at hjemmelaget vant når Rosenborg og Stjernen møttes, det mener Skinnars skylder sløvhet fra Stjernens side.

- Vi taper for mange nærdueller, da blir det vanskelig å vinne hockeykamper.

“Super-Simon” med shutout
En svenske som dog var godt fornøyd og smilte fra øret til øret var Simon Nordh. Også kalt ”Super-Simon” i Leangen. Den svenske keeperen fikk en shutout.

- Dette er vel en av de viktigste kampene vi har i løpet av en sesongen. En ekte sekspoengskamp. Det er ekstremt godt å vinne slike kamper, sier Nordh.

Han er en meget ydmyk type, og i Trondheim blir han kalt ”Super-Simon”, det synes han er bare kult.

- Det er alltid kult å bli kalt noe sånt. Viser vel bare at man gjør noe bra.

Han legger ikke skjul på at Henrik Lundqvist er et idol fra når han var tenåring.

- Det var nok der det begynte, med Henrik. De senere årene har man jo selvsagt sett på andre keepere også, men absolutt, Henrik er et idol for meg, smiler ”Super-Simon”.

KAMPFAKTA
Rosenborg – Stjernen 2-0 (2-0, 0-0, 0-0)
1-0: Inge Stokvik (Villiam Strøm) 10:50

2-0: Inge Stokvik (short handed) (Villiam Strøm) 13:54

Skuddstatistikk: 42 – 32.

Tilskuere: 1,369

Utvisninger: 10 minutter – 10 minutter.

Stengt for kommentarer.