Bytruse

11. januar 2012 11:37 av Line Knarud 

Jeg tror de fleste vet hva jeg snakker om da jeg sier man blir oppgitt over jenter som tar for mye plass på byen. Jo mer de føler seg sett, jo verre blir de.

En av grunnene til at man gleder seg til å bli 20 er at man slipper alle fjortisene med fake leg når man er ute på byen. Tror man. Det viser seg at det dessverre er folk som ikke klarer å gi slipp på noen av sine ”ungdomsstadier”. Folk som viser en stor trang til å bade i oransje sminke, tømme tre bokser med hårspray og åle seg inn i kjoler som så vidt dekker rumpeballene. Underholdning for noen, irritasjon for andre. For meg, en god blanding.

Du finner de som regel på dansegulvet, hvor de hopper opp og ned som om de prøver å rekke opp til taket med rumpa vrikkene i utakt til musikken, eller foran i baren hvor de bevisst stiller seg i et desperat håp om å bli tilbudt en drink og et telefonnummer.

Dette er den underholdene delen. Vi i vennegjengen har det nesten som en hobby å sitte og stirre på disse vesenene og diskutere hvor stakkarslige de er. ”Tror hun hadde litt dårlig tid i stad. Hun har glemt buksa si!”, ”stakkar, hun har ikke lys hjemme så hun måtte sminke seg i mørket”, ”visste ikke at det var fysisk mulig å bli drita på rusbrus?” Dette er bare noen av de mange kommentarene vi slenger ut før vi ler oss skakk i hjel på de stakkars vegne.

Den irriterende delen er at det faktisk fungerer! I løpet av en kveld har en venninnegjeng på fire, blitt til en gruppe på ni. Jentene flørter vilt og tror faktisk at guttene er interessert i deres utstråling og sjarm, mens guttene sitter og hører motvillig på alt som blir sagt, kun for å sikre seg en sovepartner for natten.

Jeg innser at det er litt trist også, men hvem har noen gang gitt noen som helst retten til å stjele andre sin lykke? Så jenter. Oppskriften for en bra kveld på byen er: et malingsspann med sminke, hundre-og-ørten bokser med hårspray og kjolen til din fem år yngre søster. Men for guds skyld ikke glem det viktigste.
SELG DERE SELV!

Stengt for kommentarer.