Watch out boys

17. januar 2012 13:36 av Anne Grete Tøssebro 

Er det greit at ei 40 år gammel dame kler seg opp som en 20-åring, og er på jakt etter det motsatte kjønn i 20-års alderen? Svaret er egentlig ganske enkelt. Jeg sier nei!

Temaet som jeg skal ta opp nå, har irritert meg så utallige mange ganger. Nå er jeg inne i mitt fjerde år som myndig og er en stor tilhenger av forskjellige utesteder rundt om i Trønderhovedstaden. De fleste av uteplassene i byen har en ting til felles, og det er «cougars».

Disse damene kan man egentlig dele opp i to kategorier; den slue og den høylytte. Sistnevnte samler seg gjerne i små grupper, og liker å rope/snakke og le høyest mulig. Med sine lårkorte kjoler og håret mest mulig rufsete, prøver å se sexy ut. De sitter ved baren og er på jakt etter sitt offer for kvelden. Helst en hel del yngre bytte.

Stilen til «cougars» kan gjenkjennes ved bruk av dyreprint-klær av eldre og mer seksuelt aggressive kvinner. Akkurat som dyret puma. «Cougars» er også veldig slue. Det har jeg og mine venner fått erfart.

For det verste jeg vet når jeg er på byen, er kø. I hvert fall på vinteren. Man står ute og fryser i kanskje mange minusgrader. Så kommer disse damene og skal stå i kø med oss. I første omgang er det igrunn ganske morsomt å stå foran disse damene i kø. De snakker åpent om alt og ingenting. Det går 10 minutter. Da kommer de på at de er blitt kalde. De presser seg bare framover, helt til de ender opp fremmest i køen. Deretter begynner de å sjarmere dørvakta, og de er inne på 1 min. Så enkelt som det.

«Cougars» liker også å tro at de er yngre enn de egentlig er. Noe de prøver å vise ut i fra klesstil, sminke og oppførsel. Det er helt greit å sminke seg yngre, men trenger de virkelig å snuble og ramle oppi malingsbøtta før de drar ut?

Ved å se dem stå å danse «dirty» med sine venninner og drikke champagne som det var deres siste gang. Enten om de er slu eller høylytt, så kan du klø deg i røva på at de får med hvert sitt bytte hjem for kvelden. Julebord-sesongen for eksempel. Da er de verst. De fråtser i unge menn, kveld etter kveld…

Stengt for kommentarer.