Karrieren skjøt fart med én sang

12. september 2011 17:55 av Karoline Cecilie Lysø 

Envy er blitt kalt norges nye svar på Madcon, låten deres “One song” surrer og går på radioen med jevne mellomrom og de er kjent for energiske sceneopptredener både i Norge og i utlandet. I oktober er de de heldige utvalgte til å varme opp for raplegenden Snoop Dogg.

Den 20 år gamle rapduoen Nico Sereba fra Holmlia og Vinzy V fra Lambertseter har raskt blitt interessante å følge med på. Musikken er en blanding av rap med herlig ærlige tekster og fengende melodiske refrenger.

Hva føler dere om at dere har fått så mange lovord, og blitt et kjent navn så raskt?

–         Det er selvsagt veldig morsomt, og ikke minst motiverende at det har gått så bra med oss den siste tiden, sier Vinzy V, som egentlige navn er Vincent Dery.

Live-opptredende til Envy har blitt rost opp i skyene etter de blant annet har spilt på Øya, Slottsfjell og By-larm-festivalen.

Nico Sereba forteller at det er flott at liveshowet deres har fått så gode anmeldelser.

–        Det viser oss at hardt arbeid virkelig betaler seg. Vi har brukt lang tid på å sette sammen et show vi er fornøyde med, så det er godt når vi ser at folk smiler og koser seg når vi spiller.

Envys store hit «One song» blir spilt på hele fire radiostasjoner i Norge. Både NRK p3, mp3, The Voice og NRJ har lagt låta til sitt hjerte. Sangen er skrevet som en hyllest til fansen, venner og familie, og den ble laget fordi de ønsket å skrive en låt som alle kunne like. Noe som sier ganske mye om Envy i seg selv.

Hvordan føles det å få sangen sin spilt så mye på radioen?

–         Det er deilig å vite at One song er en av de låtene som er i høy rotasjon på flere av de største radiokanalene i Norge, sier Nico.

Vinzy V gleder seg over at radio er en helt unik plattform der man kan nå ut til veldig mange på en gang.

–         Det vil si at flere kan få glede av sangen. Det er rart å høre seg selv på radioen, men det er veldig moro.

Hva er deres største opplevelse som artister hittil?

–         Vi har opplevd veldig mye gøy hittil, men de største høydepunktene er fortsatt i vente, sier begge entusiastisk.

Dere skal varme opp for selveste Snoop Dogg den 14. oktober i Oslo spektrum. Hva tenker dere om det?

–         Det blir utrolig morsomt. Hvis alt går etter planen ser jeg ingen grunn til at det ikke skal bli en herlig kveld, forteller Vinzy V.

Hva har Snoop Dogg betydd for dere som rappere?

- Snoop er en legende i bransjen, og han har inspirert oss på så mange måter, sier Nico.

Vinzy V tar ordet.

- Vi har hørt veldig mye på musikken hans, og jeg har også hørt rykter om at han har et godt live-show. Så dette kommer til å bli spennende, avslutter han.

Stengt for kommentarer.