Tilbake til hverdagen – med fest

4. september 2011 20:15 av Jonas Tretli 

Førstkommende fredag inviterer Martins pub i Lillestrøm, skoleungdommen på fest. Dette for å markere at det nye skoleåret er i gang.

For andre året på rad er det klart for ”Back to school” på Martins i Lillestrøm. Denne gangen blir det med innslag av rytmer som kan få enhver til å lengte etter sommeren, nemlig rapperen Admiral P.

– Vi har ofte konserter her, men sjeldent på fredager når det er 18-års aldersgrense. Dette er en fin anledning for oss å gi noe tilbake til alle de som er her hver fredag, sier daglig leder ved Martins pub, Kenneth Faanes.

Også denne fredagen er det 18-års aldersgrense, hvor det er mulig allerede nå å booke et bord til en egen VIP-avdeling.

– Vi er en brun pub som selger mest øl, men vi ville som sagt gjøre noe ekstra for våre gjester denne kvelden. Om man kjøper bordplass, får man champagne med på kjøpet, forteller Faanes.

Etter at reggaeinspirerte Admiral P har gjort sin opptreden på scenen fredag, fortsetter festen videre i begge etasjene. Arrangørene tror det kan bli trangt om plassen.

DJ Sean Glenn skal spinne plater under arrangementet på Martins. Foto: Jonas Tretli

– Jeg tror faktisk det kan bli fullt hus. Vi har lov til å ha 750 gjester, og mulighetene for så mange gjester fredag er absolutt tilstede, sier han.

Må bevise
Det er pub-eierens 17 år gamle datter som har dratt i gang festen, men Faanes var aldri i tvil om å gjennomføre arrangementet.

– Vi er et utested som har mange arrangementer, så sånn sett er det naturlig at vi arrangerer denne festen. Samtidig er det en kveld hvor vi får vist oss frem for den nye generasjonen, som nå er gamle nok til å komme inn. Vi må uten tvil levere varene, slik at gjestene ønsker å komme tilbake resten av året, sier Faanes.

Comments

En kommentar to “Tilbake til hverdagen – med fest”
  1. Elise R sier:

    Haha, er det Glenn som i typograf-Glenn?