Travle tider for politiet på Jæren

2. mars 2011 12:39 av Lisa Hansen Fotland 

Den siste tiden har politiet på Jæren hatt nok å holde fingrene i. Promillekontroller, tyveri,  innbrudd, partydop og en blotter står på menyen.

Flere trafikanter på Jæren blitt tatt i kontroll de siste ukene.  Men ikke bare fordi de har kjørt for fort. Sist uke ble en mann i 30-årene stoppet og testet for promillekjøring.  Etter å ha tatt blodprøve på mannen, ble det bekreftet at mannen var beruset og det ble opprettet sak mot han. En annen mann ble tatt med en promille på 0,53 og måtte ta til takk med en fengselsstraff på 30 dager og en bot på 30 000,-.

Partydop
Politiet stoppet i helgen en mann ved parkeringsplassen ved kjøpesenteret Jærhagen, på Klepp.  I den fant de GHB, som også går under navnet partydopet.

– Så ble det ransaket hjemme hos ham. Der ble det funnet mer GHB, og utstyr som kan brukes til produksjon, sier politiførstebetjent Per Gunnar Kvame ved Klepp lensmannskontor.

Tyveri og innbrudd

Også elevene ved Bryne Videregående Skole fikk besøk av politiet i sist uke.  Mens elevene hadde lagt fra seg ting i garderoben mens de hadde gymnastikk,  ble bagene tømt.

– Det ble stjel tre bærbare datamaskiner og en Sony Ericsson mobiltelefon, seier lensmann i Time Arild Oftedal i følge Jærbladet.

Fredag formiddag ble det rapportert en innbrudd i en personbolig i Bryne. Det ble stjålet en flatskjerm og en Xbox  tv-spillmaskin.

Stengt for kommentarer.