Lissie skuffer fansen i Stavanger

1. mars 2011 15:08 av Marita-Lynn McNeil 

Illinoisjentas avlyste konserten i november og nå er billettene til konserten i mars allerede utsolgt. Dette resulterer i flere skuffede fans i Stavanger.
YouTube Preview Image

Lissie konserten arrangeres på Folken i Stavanger den 25.mars og det er tydelig at studentene er ivrige på den spirende poprock-stjerna.
– Jeg hadde gledet meg masse til å endelig få se Lissie på konserten i mars, men da jeg skulle forsikre meg en billett til konserten var de allerede utsolgt, sier Vilja Mundheim, student ved UiS.
Hun forteller at hun synes det var skikkelig kjipt at billettene forsvant så fort.

Dårlige nyheter
Det er ikke første gangen Lissie skuffer håpefulle fans i Stavanger. Den “originale” konserten til Lissie skulle nemlig egentlig vært i november.
– Vi så virkelig fram til konserten med stjerneskuddet LISSIE(us)her på Folken, Lørdag 13. november. Men i dag tikket det altså en melding fra statene om at promotionarbeid der over måtte prioriteres. Det kom samtidig lovnader om at konserten vil bli forsøkt satt opp seinere, skriver Johnny Liadal på folken.no

Godt rykte
Lissie har opptrådt flere steder i Norge og hatt gode opplevelser med det norske folket.
– Nordmenn er så morsomme og ser så glade ut. I hvert fall så det sånn ut å Slottsfjellfestivalen. Selv om noen var pære fulle og ramlet over ende, så kom de seg opp igjen og var like blide. Jeg tror Norge må være et godt land å bo i, sier Lissie til VGnett.

Stengt for kommentarer.