TV Vest vil bli Stavangers største lokalkanal

1. mars 2011 22:52 av Elin Bakke 

TV Vest ser frem til å vokse ytterligere de neste årene. Kampen om seernes og annonsørenes oppmerksomhet har startet.

- I første rekke er vår ambisjon å sikre at TV-seerne i vår region har et uavhengig og lokalt medieselskap som kan gi seeren opplevelse og gode historier nær hjemmet. Det viktigste fortrinnet for at vi skal lykkes i TV-bransjen er at vi er den eneste lokalkanalen i regionen, forklarer Rune Ikdal, markedskonsulent i TV Vest.

TV Vest i sin nåværende form hadde oppstart i 1997 og ble startet av Rogaland Mediesenter ved  Jostein Soland og Stavanger Aftenblad.

Selskapet ble overtatt av Stavanger Aftenblad i 1999, og i en kort periode fra 2008 til februar i 2010 hadde kanalen navneskifte og het TV Aftebladet. Kanalen ble overtatt av 11 ansatte fra Stavanger Aftenblad i februar 2010 og skiftet da navnet tilbake til TV Vest.

Eneste lokalkanal

For øyeblikket holder Tv Vest til i Stavanger sentrum der de leier lokale av Stavanger Aftenblad. I løpet av 2011 har de et mål om å finne nye lokaliteter til TV Vest.

- Vi håper på å få flytte inn i nye lokaler i løpet av året, forklarer Ikdal.

Kvalitet

Når TV Vest har travle perioder, må både redaksjonen og markedet jobbe på kveldene og i helger. Det er totalt 17 ansatte og 11 eigere i TV Vest.

- Redaskjonen har et eget team som produserer TV. Innholdet i en vanlig arbeidsdag er mye møter, produksjonsplanlegging, opptak og redigering.

Ved siden av å ha en overordnet premium kvalitet på sendingene sine, har TV Vest stort fokus på de dyktige programlederne, en god og rask service mot kundene, og ikke minst markedsføre kanalen i så mange sammenhenger som mulig.

Stengt for kommentarer.