Hvitt og romantisk

15. februar 2011 15:18 av Marita-Lynn McNeil 

Hvite nyanser er sesongens viktigste motetrend, sier designsjef i H&M Ann-Sofie Johansson.
– Den nye kolleksjonen er inspirert av den hvite trenden. Den er romantisk og minimalistisk, sier Vibeke Holann, presseansvarlig for H&M i Norge til KK.no

Kolleksjonen til dame er inspirert av en romantisk følelse med blonder og Broderie Anglaise, med blant annet maxikjoler, bluser og blondeshorts. Den romantiske og minimalistiske trenden kan både brukes som et søtt og uskyldig antrekk eller røffes opp med en skinnjakke og converse for et ikke fullt så uskyldig resultat.

Miljøvennlig
Conscious Collectionen er miljøvennlig og laget av forskjellige miljøvennlige materialer.
Det dreier seg ikke lenger utelukkende om økologisk bomull. I dag finnes det mange muligheter for å lage en komplett moteerklæring med eco smarte materialer. Ved å designe periodiske Conscious Collections har vi anledning til å vise hva som er mulig med mer bærekraftige tekstiler, opplyser designsjefen.

H&M presenterer den nye kolleksjonen Conscious Collection den 14. April. Conscious Collection er en periodisk kolleksjon som vil inngå i H&Ms sortiment med ujevne mellomrom og i ulike former, heter det i pressemeldingen og tilbyr både klær til dame, herre og barn.

Comments

En kommentar to “Hvitt og romantisk”

Kommentarlinker

Se hva andre skriver om denne artikkelen...
  1. [...] lansert ny vårkolleksjon. Designsjef i H&M, Ann-Sofie Johansson, forklarte i forrige uke at hvite nyanser er sesongens viktigste motetrend. Lys i mørket Heldigvis for Linnea finnes det håp i disse kalde vinterdagene. H&M kommer ut [...]