Kaizers Orchestra holdt eksklusiv konsert på premierefest

11. februar 2011 12:06 av Lisbeth Regine Mangen 

 

Det var god stemning på premierefesten til ”Jeg reiser alene” på Folken studenthus i Stavanger. Ved midnatt fikk festen et uventet høydepunkt.

På premierefesten var det planlagt en overraskelse til skuespillerne og deres familie og venner.  Det ble satt oljefat på scenen og mange ble svært nysgjerrige når de ble annonsert at et band skulle på ved midnatt.

Kaizers orchestra kom plutselig på scenen og hadde intimkonsert til ære for alle bak filmen.
Kaizers spilte deres siste låt ”hjerteknuser” som var godt kjent av publikum som sang med.

Kaizers komponerer musikk for studenter
- Janove Ottesen og Geir Zhal, som begge spiller i Kaizers, skal være med å lage musikken til et stykke jeg spiller i med KHIO til sommeren, så jeg kjenner de litt fra før. Det er helt rått! sier Rolf Kristian Larsen som spiller hovedrollen i “jeg reiser alene”.

Rolf Kristian skal sammen med andre KHIO studenter sette opp ”skatten på sjørøver øya” på sommerteateret i Frognerparken.

Siddis-fest
Kaizers Orchestra er et av Stavangers mest kjente band, og med Folken studentsamfunn som festlokale ble det en ekte siddis-fest. Det å bli feiret med konsert etter mye hardt arbeid med filmen ble satt pris på.

- konserten var fantastisk kos, Kaizers ER jo Stavanger, sier regissør Stian Kristiansen.

- Å jobbe med denne filmen har vært annerledes fordi jeg har måttet jobbe svært forskjellig fra den første filmen. De to første ukene var jeg veldig nervøs på vegne av Amina Eleonora Bergrem som spiller Jarle Klepps datter i filmen. Amina hadde nettopp fylt 8 år. Læringskurva til den jenta har jo vært helt vanvittig. Hun er virkelig et stort talent. Å jobbe med Rolf Kristian er lett, og han er flink til å gjøre karakteren sin troverdig. Jeg har bare lest  boken bak denne filmen en gang, men manus, som også er skrevet av Tore Renberg fungerer som et godt skjelett. Mye av dialogen blir til på settet forteller Kristiansen.

Har fulgt boken
-Jeg føler vi har klart å beholde bokens essens i filmen. Selvom vi har endret dialogene noe. Det litt søte, flaue, fine. Ja, også kjærligheten da. Det har vi fått med oss i filmen. Jarle Klepp skal bevege seg fra en forholdsvis lukket tilværelse og ut i den store verden. Jeg tror man først får se de store forandringene av Jarle i siste film. Sier Rolf Kristian Larsen.
Vi følger Stavanger-gutten Jarle Klepp i et hopp fra å være ung og fri til å få ting snudd på hodet. Han får beskjed om å avlegge DNA prøve, og noen uker senere er det klart at han er far til Charlotte Isabel Hansen
- Det er klart man mykner av å bli pappa. Han blir jo på en måte kastet ut i den rollen. Pang, der er verden liksom.

Tar utdanning ved eksklusiv teaterskole
Rolf Kristian Larsen går for tiden på KHIO der han studerer teater. Det er en av de fremste dramaskolene i landet, og de som kommer gjennom nåløyet er sikret et solid nettverk og arbeidsmuligheter mange skuespillere misunner dem.

Det neste vi får se av Rolf Kristian er neste film i serien, og arbeidet med den har allerede begynt.

Comments

En kommentar to “Kaizers Orchestra holdt eksklusiv konsert på premierefest”

Kommentarlinker

Se hva andre skriver om denne artikkelen...
  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Lisbeth Skywalker, Musikkmaskinen. Musikkmaskinen said: Mer om de der Kaizersgreiene: http://bit.ly/e0Ygpi [...]