- Den viktigste UGÅ i hele året!

11. februar 2011 8:47 av Elin Bakke 

UGÅ er den største studentfestivalen i Stavanger. Kristoffer Sørstrønen som er leder av UGÅ beskriver festivalen som “drømmen om evig studentliv og stedet der lykken er å møtes”.


11. mars sparkes UGÅ igang i Stavanger. Etter 22 år med UGÅ håper Sørstrønen på godt oppmøte. Fjorårets studentfest var meget godt besøkt, men ledelsen innrømmet overfor Aftenbladet at det godt kunne vært flere folk på noen av konsertene. UGÅ- ledelsen bygger videre på erfaringene fra i fjor.
- Vi fortsetter en del av suksessene fra i fjor,men har også lagt til en del nye konsepter vi håper vil falle i smak hos studentene, sier Sørstrønen som i likhet med resten av ledelsen omtaler festivalen som “den viktigste UGÅ i Stavanger”.

Programmet
Madcon, DDE og Dagfinn Lyngbø er blant artistene som allerede er bekreftet. I tillegg lover ledelsen at en stor artist snart vil bli avslørt. Det vil også bli blant annet Pubcrawl, pokerturnering og Volleyballturnering som bare er noen av aktivitetene.
- Det er over 10.000 studenter i distriktet som jeg, sammen med resten av styret, på en best mulig måte skal tilfredsstille over ni uforglemmelige dager i mars. Vi satser derfor svært bredt, og vi ønsker å prege hele Stavanger med UGÅ-stemning, forteller Sørstrønen.

Gleder seg
UGÅ har mange av arrangementene på Folken som er et av de største studentsamfunnene i Stavanger. Noen av aktivitetene vil også holde sted på UIS og i Storsalen.
- Jeg gleder meg veldig mye til UGÅ. Jeg var der ikke i fjor, men har mange venner som var, og det virker som om det var en festival som hadde mye trykk og mange morsomme aktiviteter, forklarer Anja Marie Falch, student ved Norges Kreative Fagskole i Stavanger.

Sjekk ut hele UGÅ- programmet

Stengt for kommentarer.