Kåte nordmenn feirer Valentine´s Day

3. februar 2011 22:38 av Stella Vaage 

14. Februar kan gjøre som mange andre nordmenn og ta turen innom Kondomeriet. Da er det Valentine´s Day, og butikken merker en klar økning i kunder rundt høytiden.

Kondomeriet (FOTO: Kondomeriet)

- Folk kommer i en romantisk stemning rundt denne tiden av året og velger derfor å pleie kjæresteforholdet. De kjøper litt ekstra for å piffe opp sexlivet, sier Maria K. Ebbestad (27).

Maria er pressekontakt og nettredaktør i Kondomeriet, og hun opplever en stor økning i kunder rundt den romantiske høytiden. Hun merker også en forskjell i hva kundene kjøper.

- De kjøper ekstra mye gaver som de kan dele. For eksempel erotisk hjertespill, sensuelle massasjeoljer eller et sett som heter Sex Therapy, hvor det følger med leker til begge parter.

Hun forteller videre at det også blir solgt mye lys og roseblader i perioden før Valentine´s Day.

Maria informerer at en ny kundeundersøkelse viser at det er 51 prosent kvinner og 49 prosent menn som handler hos Kondomeriet.

- Hovedtyngden av kundene våre er mellom 25 og 35 år. Dette forandrer seg ikke rundt høytiden, sier Maria.

Eva Helen (32) er en av de som tok turen til Kondomeriet med Valentine´s Day i tankene.

- Kjæresten min jobber på sjøen, og han kommer hjem på Valentine´s. Jeg tenkte jeg kunne overraske han, sier hun.

Fra posen viser hun frem en massasjeolje, øyebind og sexy undertøy. Hun er ikke i tvil om at dette vil falle i smak hos kjæresten.

- Jeg pleier ikke å handle på Kondomeriet noe særlig, men vi får se hvordan dette går, så kanskje jeg kommer tilbake med kjæresten min, avslutter Eva Helen.

Stengt for kommentarer.