Tar en skål for blanke ark

25. januar 2011 22:04 av Anne Melsom Bjerke 

Et nytt semester trenger ikke kun bety forelesninger og skolearbeid. Det Norske Studentersamfund (DNS), inviterte lørdag 22. januar til en pangstart på det nye året.

– Semesterstart-festen er rett og slett en feiring av å begynne på et nytt semester, forklarer Magni Sørløkk, økonomiansvarlig i hovedstyret i DNS.

Det Norske Studentersamfundet har omlag atten forskjellige foreninger som jobber for å tilby et bredt spekter av underholdning til studenter i hovedstaden.  På programmet for 2011 stod semesterstartfesten først i rekken.

– Semesterstartfesten er arrangert av de største foreningene som jobber på Chateau Neuf. Det vil være tre åpne barer med reduserte priser for medlemmer, samt underholdning av forskjellig slag. Hver forening kommer med eget program som filmfremvisning, debatt og karaoke.

Hverdag og fest

–Chateau Neuf er en møteplass for studenter med masse engasjement. Vi ønsker alltid nye medlemmer velkommen. Et medlemskap koster 200 kroner. Dette gir medlemskap for ett år, samt rabatterte priser på huset, forklarer Sørløkk videre.

På programoversikten på  DNS hjemmesider, finner du oppdatert informasjon om hva som står på tapetet i nærmeste fremtid, samt kontaktinformasjon om hver enkelt forening som holder til på Chateau Neuf.

Begynnelsen

DNS ble stiftet i 1813, og har siden sin spede begynnelse samlet studenter fra fjern og nær. Chateau Neuf holder til rett ved Majorstuen t-banestasjon, sentralt i Oslo sentrum. Her kan studenter komme sammen, møte likesinnede og diskutere temaer som engasjerer og provoserer.

Promotering

–Studenter kan finne informasjon om programmet for 2011 på våre nettsider, samt facebook, forklarer Øyvind Bakkeli, kommunikasjonsansvarlig i DNS.  På spørsmål om hvordan de promoterer sine eventer, forklarer Bakkeli at det i hovedsak gjøres gjennom sosiale medier som facebook, plakater på skoler samt mail.

Stengt for kommentarer.