Time to step it up

27. september 2010 0:46 av Sarah Hjorthol 

Step up 3D lover like godt som de to forrige. «It`s time to step it up», og det gjør det virkelig. Regissør Jon Chu tar filmen et nivå videre, og vi befinner oss nå i storbyen New York. Dansingen er råere og konkurransen hardere. Rick Malambri (Luke), Sharni Vinson (Natalie) og Adam G. Sevani (Moose) spiller hovedrollene.

Moose fra andre filmen vender tilbake og øker tempoet. Han er i New York for å gå på college, men blir dradd med i crewet til Luke, “House of Pirates” for å battle mot “the House of Samurai”. Verdens beste hip hop dansere undegrunnen har å by på. Luke driver klubben «The Vault» i underetasjen av leiligheten sin, der øver crewet til alle sine konkurranser og plukker samtidig opp talenter Plottet er det samme. En ung drømmende danser som har ingenting annet på sin side enn sitt naturlige talent. Dans. Koreografien i filmen er sinnsyk og byr på alt fra breakdance, ballett og turn til den vanlige robotdansen. Musikken er det nyeste fra hip hop og rytmene dunker i takt med dansingen. Vinkling fra kamera får med seg alle posisjoner og trinn som er ekstraordinære fra dansere i topp fysisk form. Skuespillerne viser seg fra sine beste sider, og man får nesten hakeslipp med tanke på at de har lært seg alt dette.

«Glem Footloose» og «Saturday Night Fever». Denne filmen får deg til å rykke på kroppen, og utforske bevegelser du kanskje ikke visste du hadde. Luke sier til Moose alle er født dansere, for alle har en hjerterytme som takt. Det utøver seg både drama og action, og til tider kan man tro slaget er tapt for «House of Pirates», men som i alle andre filmer vinner helten til slutt og «the bad guy» på bukke og takke for seg. Ordet dans når nye høyder og man skammer seg nesten over de få trinnene man imponerer med på byen etter å ha sett filmen. Alt i alt en inspirerende film med en flott historie og fine øyeblikk.

Trailer fra filmen han du ser HER

Stengt for kommentarer.