Et nytt mesterverk er skapt

20. september 2010 22:22 av Tommy Granli 

Etter over to år med albumjobbing, er Armin van Buuren, tilbake med nok en gullplate.

Foto: Peter Drier

Armin van Buuren – Mirage

Verdens mest populære DJ, Armin van Buuren, har nå sluppet sitt nye artistalbum, som det tok over to år å lage. Endelig er ventetiden over, og mange har kanskje lurt på hva man kan forvente seg etter to års jobbing med et album? Svaret er; kanskje det sterkeste albumet innenfor trancesjangeren på mange år.

Gjennom albumet får du en lett blanding av mye. Velproduserte melodier, som det oser heftig kvalitet av. Albumet er veldig lett å høre på, og Armin har fått med seg flere kjente vokalister, noe som igjen spriter opp flere av sangene. Etter å ha hørt gjennom hele albumet, er det vanskelig å velge en favorittsang. Det er så mange gode kandidater, noe som får deg til å ønske at noen av sangene aldri tok slutt. Men hvis man skal prøve å velge en som skiller seg ut, så står det mellom to. Down To Love, hvor Ana Criado har vokal. En utrolig behagelig stemme kombinert med rå sound, gjør dette til en favoritt. Eller så er Not Giving Up On Love med vokal av kjente Sophie Ellis Bextor, en ordentlig godlåt. Der står stemmen til Sophie Ellis Bextor, og den klassiske Armin-sounden i stil til hverandre. Albumet avsluttes på en perfekt måte. Først ved godlåta Minack, hvor Ferry Corsten er med. Og siste sangen, Youtopia, som er en avslappende godbit. Låta får deg til sakte, men sikkert returnere til realiteten, etter å ha vært i drømmeland de siste 120 minuttene. Det eneste du tenker nå, er å sette på albumet, på nytt!

Albumet generelt har utrolig mange vakre og emosjonelle låter, nydelige vokaler og velprodusert sound i kjent Armin-stil, noe som gjør dette til et utrolig bra album. Det eneste som trekker litt ned, er at noen av sangene er litt for lange, og har litt ”musikalsk dødtid”. Terningkast fem.

Stengt for kommentarer.