Ragarocker med malekost

7. juni 2010 21:56 av Mathilde Naustvik 

Midt under turneen til bandet Raga Rockers, stiller frontfigur Michael Krohn ut bildene sine hos Galleri MAP på Tøyen.Pressebilde-1-photo

– Vi er stolte av at Michael Krohn ønsker å stille ut hos oss, sier Gallerist Mari-Ann Pettersen.
Krohn har tidligere uttalt at han startet med å male fordi han var lei av å gå på byen , og syntes TV var kjedelig. Det er 15 år siden han begynte å male, og det hele har vært en godt bevart hemmelighet fram til for noen år siden.
– Det er svært gledelig å se utviklingen Krohn har hatt gjennom de årene han har drevet med denne kunstformen, sier Pettersen.

Tidligere har han både utstilt på Kampen Bistro og Galleri Jan Graff, men valgte nå å stille ut på Galleri MAP. iden utstillingen åpnet torsdag 25. mars, har det allerede vært flere hundre personer innom. Pettersen forteller at utstillingen har blitt svært godt motatt.

– Jeg var stor fan av Raga Rockers, og Michael Krohn når jeg var yngre. Det var derfor morsomt å se noe helt nytt fra han. Jeg likte bildene kjempegodt, og håper han fortsetter med både musikk og maling, sier Tore Berget, en besøkende på vei ut av galleriet.

Rock’n'Roll
Siden åpningen av Galleri MAP høsten 2007, har flere store musikerlegender valgt å stille ut bildene hos dem. De kan blandt annet skilte med utstillinger som ”GUTTA – på veien med Jokke og Valentinere, ”SKINS” og ”Turbonegro”, og har etterhvert opparbeidet seg tilnavnet Rock’n'Roll Galleriet.
– Han passer med andre ord godt inn i vår portefølje, legger Pettersen til.

Stengt for kommentarer.