Mannen som vet hva en nerd er

25. mars 2010 23:13 av Gøran Gimsøy 

Stein Nervik er fornøyd med at det snart er vår. Det er seriestart på søndag og den RBK media jobbende journalisten har mye å gjøre fram til helgen. I tillegg er han aktiv med å planlegge årsmøtet i hjernesvulstforeningen som skal være i Oslo.

Nervik som er relativt gammel mener at meningen med livet er å ha det bra.
- Det er så enkelt men allikevel så vanskelig.

Svart kaffe eller machiato?
-  Svart selvfølgelig. Kaffe er kaffe. Jeg liker ikke melk i det hele tatt.
Hvis du kunne reist hvor som helst i verden, hvor ville ferden gått- og hvorfor?
-  Jeg vil gjerne reise tilbake til Cork i Irland. Der har jeg mange kompiser og det er en trivelig plass.
Tre ord som beskriver deg som person:
-  Jeg er nysgjerrig på mye, men jeg er ganske så lat i tillegg. Jeg er også eventyrlysten til å lære og oppleve nye ting.
Hvem er ditt forbilde?
-
Jeg har stor respekt for foreldrene mine.
Hva får deg til å gråte?
-
Jeg vet ikke. Jeg gråter sjeldent.
Hva er din drømmedag?
-  Da våkner jeg tidlig. Det er vår ute og jeg skal ikke på jobb. Jeg går på et marked, der kjøper jeg god mat. I mens jeg lager maten drikker jeg god vin jeg også har kjøpt.  Kvelden ender med den gode middagen jeg har laget i felleskap med venner. Vi drikker god vin hele kvelden.
Hvis livet ditt skulle ha vært en filmtittel, hvilken skulle det være?
” Carpe diem, seize the day”
Hvis du kunne ha vært en annen person, hvem ville du ha vært?
-  Jeg ville vært hvilken som helst ettåring. Da har jeg hatt framtiden foran meg.
Hvis du kunne skrevet en hvilken som helst bok, hvilken bok ville det vært?
-  En bok om latterliggjøring av life-coaching.
Favorittprogram på TV?
-  Akkurat nå er det ”Hjernevask” med Harald Eia. Ellers følger jeg med på Dagsnytt 18 hver dag.
Det flaueste du har opplevd?
-  Det var på en  fest når jeg gikk på gymnaset. Vi diskuterte nerder. Det var ordet som var in for jentene på den tiden. Jeg ble lei av det og skulle forklare hva det var. ” I klassen vår er det bare en nerd”. Det flaue med hele greien var at Steffen som var nerden sto rett ved siden av meg.
Hvem ville du strandet på en øde øy sammen med?
-  Noen som det var selskap i og som kunne ha noe å si til meg. Leo Ziegler, en kompis av meg hadde vært god å ha, han har mye nyttig å si. Ellers så kunne jeg tenke meg en nevenyttig person som hadde bygd en flåte, sånn at vi kunne kommet oss bort derfra.
Famous last words:
” Don’t make any plans”

Stengt for kommentarer.